Bestemming van het laatste donatie geld
Beste familie, vrienden en andere volgers,
Zo vlak voor het einde van het jaar, wil ik jullie nog vertellen waar het laatste donatie geld is heen gegaan. Na de eerste donatie (voor fysiotherapie) had ik nog 1632euro over.
In een van mijn laatste werkweken op APDK heb ik samen met Kate alle bedden langs gelopen. Sommige ledikantjes waren gamel of stonden te wiebelen. Maar ook waren de meeste matrassen van de grote bedden zo versleten of gewoon erg dun (nog dunner dan een tuinkussen). Toen heb ik samen met Kate een lijstje gemaakt met de aantallen.
Zij zou voor mij prijzen gaan opvragen en dan zou ik dat evt. financiëren.
Maar door de hele toestand met mijn gezondheid en mijn terugkeer naar Nederland is het er niet meer van gekomen. NU zag een pas geleden dat dit lijstje toch terecht is gekomen bij Doingoood foundation. Hier was ik erg blij mee, zo kon ik toch nog mijn plan financiëren. De kinderen zullen blij zijn met de nieuwe ledikantjes/matrassen. Allemaal dankzij jullie als gulle gevers aan APDK!
Daarna was er nog een klein bedrag over, dit is in de grote pot gegaan voor de operaties voor arme kinderen. Nog een goed doel dus! Zo is dit allemaal voor het eind van het jaar op de bestemming! (De speciale rekening die ik voor deze donaties had aangevraagd is bij deze opgeheven)
Met mijzelf gaat het redelijk goed. Ik ben weer voorzichtig aan het werk en dat gaat gelukkig goed. Na de tweede longontsteking lijkt het nu de positieve kant op te gaan. In het ErasmusMC Rotterdam zijn ze nog druk bezig met onderzoek te doen naar mijn 'geheimzinnige' troppische aandoening. Het is iedergeval niet iets bekend/Nederlands, want daar is het nu allemaal op getest!
Voorzichtig dromen Hans & ik toch weer over een terugkeer, dit zal voorlopig alleen nog maar dromen blijven, het zit er echt nog niet in! Maar als het definitief is horen jullie dat natuurlijk!
Dit is dan voorlopig de laatste blog! Bedankt voor het volgen en de lieve reacties!
Iedereen een voorspoedig, gezond en liefdevol 2012 gewenst!
Liefs, Astrid
Ha astrid en hans
We vonden het leuk om jullie blog te volgen,al is alles anders gelopen.Zie op alles wat je meegemaakt hebt dan hou je over! Alvast de beste wensen voor het jaar 2012,ook in je nieuwe werkkring
Hart groet namens allen tante Trudy
heeey as en hans
fijn dat je weer bijna beter bent.
en nu nog maar hopen op de uitslag, wat het nu eigenlijk is!!!!
en een voorspoedig en leuk 2012 gewenst
willianne
Ik kan ook van harte mee instemmen met wat jullie Tante Trudy heeft geschreven.Het laatste bedrag is op de goede bestemming dat is fijn.
Voor beide de Beste wensen voor het nieuwe jaar.
tante Riet
Lieve Astrid en Hans,
Wat een mooie besteding, dan zullen ze telkens als ze in hun heerlijke bedje duiken over jou dromen, As!
Zou mooi zijn als je ooit nog een terug kon om echt afscheid te nemen...
Voorlopig eerst nog meer aansterken en je plekje vinden in je nieuwe baan. Ook wensen we jullie een goede jaarwisseling en veel liefde, geluk en gezondheid toe. De Beste wensen...
Bedankt voor het ons telkens op de hoogte houden met je verhalen en foto's! Was erg mooi om te volgen, ondanks alles...
Veel liefs, Lies en Bart
Hoi astrid en Hans.
Ik ben blij dat je weer aan de beterende hand bent,ik hoop dat het verder in opwaartse richting mag blijven gaan en dat er een uitslag komt voor je ziekte zodat je ook daar de beste medicijnen voor kan krijgen.
Ik vond het leuk je te volgen via je blog,je hebt een goede indruk achter gelaten denk ik. Ze zullen blij zijn met je bijdragen en je opgewekte karakter. Ik hoop voor jullie dat je Nog een keer terug kan om te zien wat jou inzet heeft opgeleverd.. Lieve groetjes Nel.
Hoi Astrid
Allereerst natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat dit jaar je weer een stukje dichter bij je dromen brengt. Ik vond het leuk om via je blog te volgen welke mooie en goede dingen je allemaal hebt gedaan in Kenia. Helaas heb je het niet af kunnen sluiten op jouw manier, maar ik denk dat je het toch op een zo goed mogelijke manier hebt gedaan.
Ik wens je alle goeds voor de toekomst en hoop dat je je dromen waar kunt maken.
Laat nog eens iets van je horen!
Groetjes Judith Gregoor