We gaan weer... naar Kenia!!!
Beste familie en vrienden,
We gaan weer naar Kenia! Dat als eerste maar alvast gezegd! Hoe het gaat? Inmiddels ben ik uitbehandeld in Utrecht. Ze zijn er daar niet achter gekomen wat het nu uiteindelijk is. Erg jammer en best onzeker. Omdat wij het toch erg graag willen weten, hebben wij een 'second opinium' gehad in Rotterdam. Daar is een prof/tropenarts nu aan het uitzoeken wat het is. Er zijn al wat uitslagen bekend, maar veel nog niet. De uitslagen zijn tot nu toe goed en gunstig.
Maar waarom gaan we dan nu alweer terug? Ik spreek in 'we' vorm want Hans laat me niet meer alleen gaan!

Ik mag niet aan het werk gaan in APDK, dat is een te hoog risico. Ik vind dit erg moelijk maar moet hierbij geen risico's willen nemen. We gaan dus voor een korte vakantie (8dagen) en afscheid nemen bij APDK. (Details: D.V. Donderdag 17/11 t/m vrijdag 25/11) We verblijven in een hotel in Mombasa, Bamburi Beach.
Wij kijken er heel erg naar uit, zo blij dat we de kindertjes daar weer zien, onze vrienden/collega'sen gastouders.
Liefs, Astrid
Astrid, ik ben heel blij voor je dat je even terug kan. Geniet met volle teuge en goed om dit goed af te kunnen sluiten! Gods zegen!
Alvast een hele goede reis, maar natuurlijk bellen we voor die tijd nog even. Fijn dat je toch nog even mag :) en kan....
Liefs.
Fijn dat jullie terug mogen en dat de uitslagen tot nog toe positief waren. We wensen jullie een goede tijd toe en hopen dat jullie weer behouden thuis mogen komen.
Zijn jullie nog wel op tijd terug voor het eten???
We hopen dat jullie dan alles een plekje kunnen geven wat jullie mee hebben moeten maken.
groetjes vanuit oud-beijerland
Hoi Astrid, natuurlijk niet terug hoe je gehoopt had maar het is iets. Je kunt nu afscheid nemen en zij van jou dat is goed. Heel veel plezier daar en zet al je zintuigen open om volop van deze week te kunnen genieten!! We zijn heel blij voor jullie! Groetjes van Svenja en petra
Heej, wat leuk dat je toch nog op korte termijn kan gaan.
Khoop dat alles goed gaat en dat je een voorspoedige reis hebt.
Geniet ervan, en sterkte.
Liefs ons.
Wat een verrassing zeg! Mooi dat jullie afscheid kunnen nemen en nog vakantie hebben.
Ik wens jullie een fijne tijd daar.
Groetjes, Johanna
Lieve Hans en Astrid
Een heel goede reis en een fijn verblijf toegewenst
in het Afrikaanse land
Veel liefs Opa en Oma V
Lieve As&Hans,
Nu zitten jullie weer in Kenia. Wat fijn dat je het zo toch nog af kan sluiten. Geniet ervan, het gaat zo snel voorbij! (Alvast) sterkte met het afscheid nemen en een goede thuisreis... Het Beste toegewenst!
Tot ziens!!
Liefs, Alice en Bart